هیچ می دانی فرصتی که از آن بهره نمی گیری ،آرزوی دیگران است.(جک لندن)
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۶
خانه » آرایش و زیبایی » روغن شمعدانی؛ دشمن چین و چروک ها

روغن شمعدانی؛ دشمن چین و چروک ها

به روغن شمعدانی.خواص برگ شمعدانی.خرید روغن شمعدانی.مضرات گل شمعدانی.پپرومیا چروک.گیاه شمعدانی عطری.نگهداری شمعدانی عطری.قرص .خواص گیاه عطر شاهی

روغن شمعدانی؛ دشمن چین و چروک ها

در قدیم، گل شمعدانی معروف به گیاه درمانی برای زخم ها بود. از این گل برای درمان وبا، ناراحتی و رفع چین و چروکپوستی و بند آوردن خون ریزی استفاده می شد. این گل که بومی کشور آفریقای جنوبی است به علت بوی معطر و خاصیت دارویی در سراسر جهان کشت می شود. در این مطلب از سایت «ehow» به چند خاصیت این گیاه اشاره می کنیم:

 

ـ گل شمعدانی خاصیت تسکین دهنده دارد و از اضطراب ، عوارض قاعدگی و یائسگی می کاهد.

 

ـ زخم ها، بریدگی، خراشیدگی، اگزما، بواسیر، قارچ ناخن، بی خوابی، واریس و آفتاب سوختگی را درمان می کند.

 

ـ روغن این گیاه روی موها عملکرد ضدافسردگی دارد و بنابراین استرس و اضطراب را از بین می برد.

 

ـ روغن طبیعی گل شمعدانی ضددیابت است. حشرات را دور نگه می دارد.

 

ـ استفاده موضعی این روغن روی پوست، درد را تسکین می دهد و با عفونت ها مقابله می کند.

 

ـ این روغن بازسازی سلول های پوست را تحریک می کند.

 

ـ برای سوختگی های خفیف مناسب است، زیرا که به طور طبیعی بافت پوست را تقویت و سفت می کند.

 

ـ روغن گل شمعدانی برای درمان سلولیت ها بسیار موثر است .

 

ـ برای تمیز کردن روزانه پوست از روغن این گل استفاده کنید تا علاوه بر تقویت کردن، پوست را در برابر چین و چروک ها محافظت کند.

 

ـ روغن شمعدانی میزان قند خون را تنظیم می کند.

 

ـ چند قطره روغن طبیعی گل شمعدانی را با نصف لیوان آب معدنی مخلوط و روی پوست خشک، چرب، خشک وچرب، سوختگی، آکنه،سرمازده استفاده کنید. این روغن که خاصیت ضدعفونی کننده دارد علاوه بر بهبود بخشیدن، از عفونت نیز پیش گیری می کند.

 

ـ برای کاهش سلولیت روغن شمعدانی را با روغن های ماساژ مخلوط و استفاده کنید.

 

ـ برای مقابله با افسردگی چند قطره روغن را در دستگاه پخش کننده بو بریزید و یا این که چند قطره روی دستمال بریزید و عمیق نفس بکشید.

 

ـ برای تهیه چای گل شمعدانی، اگر از برگ های خشک استفاده می کنید ۲ قاشق مرباخوری و اگر تازه یک قاشق مرباخوری را در یک لیوان آب جوش بریزید و بگذارید به مدت ۵۵ دقیقه دم بکشد.

 

ـ برای تهیه کمپرس، به مدت ۱۵ دقیقه برگ های خشک آن را در آب جوش دم و صاف کنید و سپس استفاده کنید.

 

ـ برای تهیه روغن، ظرف شیشه ای را تا لبه با گلبرگ ها پر کنید و با روغن زیتون کاملا بپوشانید. ظرف را ببندید و به مدت ۲ هفته در حالی که هر روز تکان می دهید، ظرف را در معرض نور خورشید قرار دهید. این روغن را می توانید تا ۳ ماه در یخچال نگه دارید.

منبع:روزنامه خراسان

ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه


کپی برداری از مطالب آن، تنها با ذکرلينكمنبع مجاز می باشد. مسئولیت محتوای کتابها به عهده نگارنده بوده و مجله سه تيا هیچ مسئولیتی را در این خصوص نمی پذیرد - طراحی شده توسط پارس تمز-انتشار توسط تولز کمپ