هر انسانی مرتکب اشتباه می شود ؛اما فقط انسان های احمق اشتباه خود را تکرار می کنند.(سیسرون)
خوش آمدید - امروز : شنبه ۳۰ دی ۱۳۹۶
خانه » آشپزی » آموزش انواع شیرینی | مواد لازم و طرز تهیه شیرینی نسکافه و گردویی ویژه عید نوروز

آموزش انواع شیرینی | مواد لازم و طرز تهیه شیرینی نسکافه و گردویی ویژه عید نوروز

پخت شیرینی نسکافه و گردو,شیرینی خشک برای عید

شیرینی نسکافه و گردو یکی از خوشمزه ترین شیرینی های مناسب عید نوروز است

شیرینی های نوروزی انواع و اقسام مختلفی دارند. در این مقاله قصد داریم یک شیرینی خوش طعم و کم شیرین نوروزی را به شما آموزش دهیم.

اغلب شیرینی های مناسب نوروز حالتی بیسکویتی دارند و معمولاً سعی می کنیم با شکلات مذاب یا مغزیجات و ترافل ها به آن شیرینی ها ظاهری زیبا بدهیم. این بار شیرینی های خانگی را با شکوفه های بهاری تزئین کردیم.
مواد لازم برای شیرینی نسکافه و گردو برای نوروز :

کره ۵۰ گرم
پودر قند ۴۰ گرم
نسکافه  ۱ قاشق سوپخوری
 آب یا شیر  ۱ قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
گردوی ریز شده نصف پیمانه
آرد ۱۰۰ تا ۱۲۰ گرم
بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری

روش تهیه شیرینی نسکافه و گردو برای نوروز :
کره و پودر قند را با همزن بزنید.
نسکافه را در آب یا شیر حل کنید و به کره اضافه کنید.
سپس زرده تخم مرغ و گردو را نیز اضافه کنید.
مخلوط آرد و بیکینگ پودر را کم کم بیفزایید تا اندازه ای که خمیر به دست نچسبد.
خمیر را ما بین نایلون باز کرده، به اشکال مختلف قالب بزنید و در سینی فر قرار دهید.
بیسکوییت را با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا زیر شیرینی کمی تغییر رنگ دهد.

نکته ها :
* خمیر این شیرینی بسیار لطیف است و به راحتی قابلیت کاتر زدن را دارد. البته به دلیل داشتن پودر گردو ممکن است کمی کاتر زدن آن سخت باشد.
* گردو را خوب خوب آسیاب کنید و موقع کاتر زدن با حوصله و ظریف کار کنید.
* حتما و حتما طبق معمول شیرینی های خشک آرد را کم کم اضافه کنید و تا حدی که خمیر به دست نچسبد کافی است.
* شیرینی را بیش از ۱۵ دقیقه داخل فر نگذارید، زیرا خشک و سفت خواهد شد.

تزیین بهاری شیرینی نسکافه و گردو :
شیرینی ها را به تعداد زوج درست کردم و مابین آنها نوتلا مارک فرمند زدم ( با کمک قیف سرنگی و ماسوره شکوفه به صورت رزت نوتلا را روی شیرینی زدم. نوتلا و نسکافه خیلی طعم عالی و کاملی با هم دارند.
برای شکوفه و برگ های روی شیرینی می توانید از خمیر فوندانت یا مارسیپان استفاده کنید.
با کمک قالب مخصوص فوندانت گل و برگ رو قالب زدم و با شکلات مذاب روی کوکی فیکس کردم.
این بیسکویت کم شیرین است و وجود نوتلا و گل فوندانتی جبران شیرینی کم آن را می کند.

منبع : mamisite.com

baelm.ir

ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه


کپی برداری از مطالب آن، تنها با ذکرلينكمنبع مجاز می باشد. مسئولیت محتوای کتابها به عهده نگارنده بوده و مجله سه تيا هیچ مسئولیتی را در این خصوص نمی پذیرد - طراحی شده توسط پارس تمز-انتشار توسط تولز کمپ